Een geval van aanranding door drinken

De vice-minister van Justitie nam na een half jaar in functie zijn ontslag nadat hij als advocaat verwikkeld was geraakt in een controverse over een dronken aanval van een taxichauffeur. Samen met vice-minister Lee namen ook enkele hoge ambtenaren van het ministerie van Justitie ontslag. Het ministerie van Justitie, dat de personeelsraad van hoge officieren van justitie probeert te verhogen door het vrijwillig aftreden van hoge officieren van justitie aan te moedigen, lijkt de vervolging onder druk te zetten met een eigen ontslagkaart als hefboom. Binnen de aanklager is de stem van het verzet tegen het aftreden van het parket niet te luid, dus de keuze van minister van Justitie Park Beom-gye trekt de aandacht.

Het ministerie van Justitie zei in een verklaring: “Vice-minister Lee sprak vandaag zijn dankbaarheid uit, en dat Ho-sung Kang, directeur van het Crime Prevention Policy Bureau en hoofd van Correction Headquarters Lee Young-hee, een eervolle pensionering had aangevraagd om de organisatie te reorganiseren. organisatie en het oplossen van personeelsstagnatie. ” Vice-minister Lee legde de achtergrond van het bedrijf uit door te zeggen: “Het is een tijd waarin nieuwe innovaties en sprongen dringend nodig zijn voor zowel de juridische zaken als de vervolging, en hiervoor dacht ik dat er nieuwe werknemers nodig waren.”

Begin november vorig jaar, vóór zijn aanstelling, vóór zijn aanstelling, was het omstreden dat hij dronken was en een taxichauffeur mishandelde door een taxichauffeur te vangen. In het bijzonder meldde de politie dat het om een simpele mishandeling ging door een algemene advocaat, en dat het interne onderzoek werd beëindigd met een overeenkomst met een taxichauffeur, wat leidde tot een vermoeden van externe druk en zorgzaam onderzoek. Naarmate de kritiek toenam, startte de aanklager een heronderzoek naar de beschuldigingen van het 강남풀싸롱 mishandelen van chauffeurs onder de Wet inzake de verzwaarde bestraffing van bepaalde misdaden (Special Privilege Act), en op de 22e riep de aanklager hem ook op als verdachte.

Het blitzontslag van de vice-minister wordt geïnterpreteerd als een boodschap voor de druk van het hooggeplaatste parket om zich ‘terug te trekken’ naast de last van de alcoholmisbruikzaak. Exclusief de vacante zetel van de Hoge Aanklager van Daegu, zijn vijf van de zeven hoge aanklagers van de hoge aanklagers, waaronder de Hoge Aanklager van Seoul, Cho Sang-cheol, de 23e aanklagers van het Gerechtelijk Onderzoeks- en Opleidingsinstituut. De vorige dag werd gemeld dat de personeelscommissie van de openbare aanklagers van het ministerie van Justitie plannen besprak om de positie van hoge officieren van justitie te degraderen en een officier van justitie aan te stellen op het niveau van de officier van justitie in overeenstemming met het ‘flexibele personeel van minister Park’. ” het beleid. Als een persoon op het niveau van een hoge officier van justitie of een officier van justitie wordt overgedragen aan de vice-minister van het ministerie van Justitie en het hoofd van het Bureau Criminaliteitspreventiebeleid, is het parket buiten adem. Op deze dag sprak hoofdaanklager Cho zijn eerste waardering uit, maar binnen de aanklager zijn stemmen in de hoop de hoge officieren van justitie te behouden die een schild hebben geplaatst tegen het schudden van het paspoort door de aanklager, zoals ‘om Yoon Seok-yeol te verdrijven’. ook stijf. Chung Hee-do, de hoofdaanklager van het parket van het district Cheongju, vroeg om een openbare verklaring en zei: “Het is moeilijk te begrijpen wat voor soort personeelsstagnatie er bestaat” in het interne netwerk van de aanklager.

Aan de andere kant, de mening van de aanklagers over het vervolgingsbeleid van het onderzoeksteam tegen voormalig minister van Handel, Industrie en Energie Paik Woon-gyu, voormalig Blue House-secretaris voor industriebeleid Chae Hee-bong, en Lee Gwang-cheol, die hierbij betrokken was in the’Illegal Intrekking van incident Kim Hak’, waren betrokken in het geval van het manipuleren van de economische haalbaarheid van een kerncentrale No. 1 Er werd gezegd te hebben afbetaald. Samen met het aanvullende onderzoeksbevel wordt gezegd dat de wil van de waarnemend procureur-generaal, Nam-gwan Cho, wordt weerspiegeld door te zeggen: “Het is correct dat de opvolger van de procureur-generaal ervoor zal zorgen.” Het parket van het Seoul Central District verwees naar professor Sung-jin Cho (Dept. of Energy Science), die onlangs directeur was van Korea Hydro & Nuclear Power Co., in verband met de zaak waarvan een maatschappelijke groep Choi Jae-hyung beschuldigde van auditor General Choi Jae-Hyung in november vorig jaar, zeggende: “Om het beleid van denuclearisatie te vallen, zij heeft gecontroleerd de Wolseong Nuclear Power Plant No. 1”. Fosfor werd onderzocht.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다