Kuinka käyttää sitä mittakaavassa

Kuinka paljon liikennettä peliluokka vie YouTubessa? 22 kategorian joukosta pelit saivat 6. sijan. Voidaan nähdä, että tilaajien kokonaismäärä on lähes 300 miljoonaa ja päivittäisten näyttökertojen määrä ylittää 100 miljoonaa katselua, mikä ei ole pieni määrä liikennettä. Vuonna 2021 peliluokan kasvu kiihtyy myös YouTuben kasvun mukaisesti, ja tilaajien määrä kasvoi 45% edelliseen vuoteen verrattuna ja päivittäisten katselukertojen määrä kasvoi 59% edelliseen vuoteen verrattuna .

Toisaalta, kun tarkastellaan Google Playn 100 suosituinta pelimyyntiä, suosituimmat tyylilajit ovat roolipelejä, strategiaa ja simulointia siinä järjestyksessä. YouTube-kyselyssä, joka koskee liikenteen osuutta tyylilajeittain, sama kuin Google Play -myyntitutkimuksessa, roolipelien osuus oli 39,4%, mutta toiseksi seikkailu ja toiminta / kilpailu oli 19,2% ja 31,3%. Seikkailu on saavuttanut osuuden roolipelejä vastaavasta tasosta.

Kun onnistuneen pelin taso määritellään myynniksi, on noin 800 kanavaa, jotka esittävät myynnin kymmenen parasta peliä, ja videoita on yhteensä yli 16 000. Päivittäinen näyttökertojen kokonaismäärä ylitti 17 miljoonaa, mikä on suurempi luku kuin osakelaji, joka on herättänyt huomiota eri aloilta.

Pelien menestyksen lisäksi voit tarkastella YouTuben liikennetrendejä epätavallisissa tapauksissa uusien ja nykyisten julkaisujen välillä. Ensinnäkin uusien julkaisujen kohdalla on tapauksia, joissa YouTube-liikenne kasvaa edelleen julkaisun jälkeen. Tässä tapauksessa videon, joka tapahtui spontaanisti markkinointivideon kanssa julkaisun jälkeen, liikenne on tasaisesti kasvanut. Esimerkiksi liikenteen tapauksessa päivittäisten näyttökertojen määrä saavutti 1,4 miljoonaa jackpot-videon julkaisupäivänä. . Mielenkiintoinen asia tässä tapauksessa on, että sen malli on melko samanlainen kuin myyntiluokitus. Jos liikenne vähenee jatkuvasti julkaisun jälkeen, tilanne, jossa suurin osa peleistä kokee, useimmissa tapauksissa YouTube-liikenne virtaa jyrkällä nousulla siitä hetkestä lähtien, kun uusien nimikkeiden julkaisuvaikutus loppuu.

Poikkeuksena on edellä mainittuja epätavallisia tapauksia. Tämä on tapaus, jossa jo jonkin aikaa julkaistu peli näyttää jatkuvan liikenteen kasvumallin sisällön päivityksen jälkeen, 백링크 ja tämä tapaus on peliyhtiön kannalta erittäin toivottava liikennemalli. Sellaisena on tärkeää huomata, että YouTube-liikennettä voidaan käyttää paitsi markkinointitoimintojen mittarina myös barometrinä mittaamaan käyttäjien reaktioita pelisisältöön.

YouTubeen ladattujen videoiden kulutusmallit vaihtelevat henkilöittäin. Videon lataushetkestä kuluva nopeus ja kuvio vaihtelevat luokasta riippuen. Kun katsojat katsovat videon nopeutta, ruoka / mukbang-luokka kestää keskimäärin 23 päivää saavuttaakseen 60% katselukertojen kokonaismäärästä. ja kauneushoitolassa luokka kestää 17 päivää, kun peli luokkaan saavuttaa 60% koko näkemykset vain 5 päivää. Se on asia, johon kannattaa viitata videon lataussyklissä ja levitysstrategiassa.

Kun pyydät tarjouspyyntöä kanavalta, on tärkeää analysoida kanavan yleisö ja luoda pelille sopiva kohdistusstrategia. Jokaisella kanavalla on käyttäjiä, joilla on erilaiset ominaisuudet, minkä vuoksi kohdistusstrategia on välttämätön. Pelien lisäksi pelikanavien katsojat sijoittivat vlog / päivittäin, musiikin, elokuvan / animen, viihteen ja autot 5 suosituimpaan luokkaan. Se on aika, jolloin YouTube-katsojille, joilla on monihenkisiä piirteitä, tarvitaan edistämisstrategiaa.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다