Det var en plats du kunde besöka utan några bekymmer.

Jag bestämde mig för att gå till Beauty Plus, som är känt för Unjeong-massagen, som jag hade sökt i förväg med mina vänner för att trösta sinnet och kroppen trött på den dagliga rutinen i arbetet. Jag skulle vilja presentera dig för en plats där min trötta kropp blev frisk och uppfriskad med en läkningstid bara för mig i en bekväm och bekväm atmosfär.Beauty Plus Paju Unjeong-filialen som jag besökte den här dagen låg precis intill E-Mart, så det var lätt att hitta. Den lyxiga exteriörbyggnaden fångade mitt öga långt ifrån, så jag kunde komma dit i ett skott trots att det var min första resa.


Det finns en särskild parkeringsplats för gästerna i byggnadens källare, så du behöver inte oroa dig om du tar med din egen bil.


Efter parkering gick jag spänd till Unjeong-massagebutiken och när jag öppnade dörren fylldes jag av vårdoften. När jag läste i recensionerna trodde jag att det var en bra idé att ta reda på det och komma hit eftersom den snälla chefen och personalen var uppmärksam.


Efter att ha fått vägledningen bestämde vi oss för att byta till bekväma kläder i omklädningsrummet inuti och fortsätta med konsultationen. Det var snyggt ordnat så att det gnistrade, så jag kunde ta emot ledningen utan ångest även i den nuvarande situationen.


Dessutom är desinfektion och desinfektion obligatorisk varje morgon och engångssängar och kuddar byts ut direkt efter användning. Dessutom desinficerades de använda verktygen omedelbart och användes för nästa bokning, så förtroendet byggdes upp.


När jag gick nerför korridoren uppstod ett bekvämt rådgivningsrum och när jag pratade om Snabbt Gör-snart Åh i en bekväm atmosfär så att jag inte skulle bli uttråkad vid mitt första besök ställde jag ständigt de frågor jag ville ställa som om Jag pratade verkligen med en vän. Han svarade på mina många frågor snabbt och utan krångel alls, så det stod klart i mitt minne.


Och Unjeong-massagen var utrustad med en byrå, så det var lätt att använda. Luftkonditionering installerades i varje rum, så processen genomfördes i en bekväm miljö, inte varm eller fuktig.


Det var uppdelat i speciella a-, b- och c-kurser, och han gav detaljerade instruktioner till vip-kursen, så jag förstod snabbt, och det var en berömd plats där kunder som besökte en gång blev vanliga kunder med noggranna ledaregenskaper till ett bra pris .


Fotbadet, som sägs vara bra för hälsan, var också en speciell kurs som hjälpte mycket att exfoliera och det var perfekt för läkning eftersom mina fötter var varma. Det var den bästa tiden eftersom jag fick en fotmassage när jag pratade om Oh Soon Do-soon med mina vänner.


Som en referens till VIP-rummet som förbereds separat, skulle det vara bra att hänvisa till Unjeong Massage, eftersom det är möjligt att fortsätta med en avancerad special till ett mycket billigare pris om du fortsätter med ett medlemskort.


Innan han började vården förklarade han de produkter och metoder som användes i ögonhöjd på ett lättförståeligt sätt, vilket hjälpte mig att förstå snabbt och slappna av. Du delade också generöst hur du enkelt kan ta hand om din hud hemma, så jag kände att din tid var väldigt meningsfull.


Inte bara består de av de bästa lärarna, men de kontrollerade också noggrant för smärta under behandlingen, så tiden flög snabbt. Det är också möjligt att uppleva äkta kinesisk massage, så för dem som är intresserade tycker jag att det här är en möjlighet till ett rimligt pris.


Dessutom har Unjeong Massage privata rum för singlar och dubbelrum, så även de som är generade över att komma ensamma kan komma utan bekymmer, och om du bokar i förväg kommer vi att reservera ett rum beroende på antalet personer, så där var ingen oro. Dessutom har dubbelrummet ett separat fotbad, så det var perfekt för en avkopplande tid.


Det var ingen mörk atmosfär, men diffusens mjuka doft och det mjuka ljudet av musik i den sofistikerade interiören var inte tråkiga alls. Det kändes som ett bra ställe att besöka med vänner i en ljus och bekväm atmosfär.


När underhållet var klart kom personalen in omedelbart och uppmärksammade desinfektion och bakterierengöring. Vi glömmer inte att rengöra och desinficera varje dag, så det var en plats du kan besöka utan bekymmer.


Dusch och omklädningsrum är också 출장홈타이 utrustade med bekvämligheter, så du behöver inte oroa dig för att komma naken. Det var trevligt att se att personalen alltid måste bära en mask och att kroppstemperaturkontroller är obligatoriska vid inträde.

Om du vill veta den rena och välskötta Unjeong-massagen eftersom den är rimligt prissatt jämfört med de bästa lärarna och den bästa inredningen, är det här rätt plats för dig. Efter att ha fått en massage besöker alla regelbundet.
Jag visste genast orsaken.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다